U bent hier: Winkel>Welkom
RAL Kleuren
klus kwast

WELKOM!

Van harte welkom op de website van Decohome Wilfred Greup. Wij zijn dé speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van uw huis.

Decohome Wilfred Greup is al vele jaren een begrip op het gebied van verf en behang. Ook voor raamdecoratie (en reparatie daarvan), horren en gordijnstoffen bent u bij ons aan het goede adres.

Wist u dat u ook voor laminaat, pvc-vloeren en tapijt bij Decohome Wilfred Greup terecht kunt en dit allemaal van gerenommeerde merken.

Daarnaast hebben wij een zeer groot assortiment buitenzonwering.

 

Op deze website kunt u alvast ideeën opdoen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast willen wij u graag uitnodigen in onze winkel, hier hebben we een zeer uitgebreid aanbod voor u tentoongesteld. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.

In de winkel of bij u thuis helpen wij met het maken van de beste keuzes. Onze adviseurs kunnen u verschillende stalen laten zien van producten, informatie geven over deze producten. Een kleuradvies behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze syliste kan ook bij u thuis een persoonlijk advies geven. Voor een kort bezoek en persoonlijk advies kost dat € 75,00 en voor een uitgebreid interieuradvies is dat € 295,00. Deze kosten worden niet in rekening gebracht als u ervoor kiest om met ons zaken te doen n.a.v. ons uitgebrachte interieuradvies. 

Wijk begroeten u heel graag tot ziens in onze winkel aan de Kampweg 23 te Doorn.

Hartelijke groet Team Decohome,

Wilfred, John, Karin, Nieke, Francien, Sead en Ernst.

 

 

 

 • Deco Home Wilfred Greup
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

   

   

 • Deco Home Wilfred Greup

  Kampweg 23
  3941 HC Doorn
  Telefoon (0343) 41 50 29
  Fax (0343) 42 02 42
  E-mail info@decohome-wilfredgreup.nl

BACK TO TOP